Lid worden?

Wil jij lid worden?

Indien er dringende vragen zijn, kan je ons altijd bereiken via mail of telefonisch! Wij zullen je graag verder helpen !


hoofdleiding:

 • jonas truyen: 0472/49 82 34
 • robbe clerix: 0475/27 90 93

  Wij zouden niks liever willen dan dat jij lid wordt van onze chiro! Twijfel ook zeker niet om de leiding hierover te contacteren en kom zeker een keertje proberen!


  • Waarom chiro? Omdat men bij de chiro nu eenmaal samen kan spelen, samen vuil worden & samen dingen die thuis niet mogen!
  • Waar de leden vooral goed in zijn? Het ambeteren van de leiding (maar stiekem vindt de leiding dit zeer leuk!)
  • Chiro is kortom heel veel plezier maken en heel veel nieuwe vriendjes leren kennen!

  Uniform?

  Net als elke jeugdbeweging, hebben ook wij een uniform. (Die van ons is gewoon net iets cooler!)  Dit moeten de leden elke zondag dragen, zodat we zichtbaar zijn als chiro, als groep!

   

  Ons uniform bestaat uit:

  • Ons eigen rode chiro T-shirt. Dit aan een prijsje van 15 euro.
  • Een beige short of rok. Deze kan je kopen in de banier. 
  • Onze eigen rode trui aan de prijs van 30 euro, een chirotrui of -vest van de banier, of een gewone blauwe trui.

   

  Het is dan ook een uniform waar wij heel trots op zijn! Ook onze geweldigste leden vinden niks leuker dan het uniform dag en nacht dragen (ja hoor dit mag je soms letterlijk nemen...) 

  --> Kijk Bas maar eens zijn uniform showen!!!!

   

  Het dragen van het T-shirt is verplicht vanaf de ribbels. Vanaf de rakwi ben je ook verplicht om een beige chirorok of -short te dragen. Speelclubbers dragen liefst ook wel een beige rok of short, maar deze hoeft nog niet noodzakelijk van de chiro te zijn.

  De truien zijn natuurlijk ook niet verplicht. Het is enkel handig voor ons, zo vallen we natuurlijk op en zeker wanneer we op uitstap gaan!Dit natuurlijk dik oké voor de groepssfeer en het groepsgevoel. Je kan de T-shirten en truien van onze chiro kopen bij de leiding, je mag hen er voor of na de chiro op aanspreken. Via e-mail of sms kan je de leiding ook altijd bereiken, om na te gaan of de juiste maat er is.

   

  Voor andere kleding of gewoon leuke chiro- of knutselspullen kan je terecht in de banier. Deze winkel vind je op verschillende plaatsen terug, maar de dichtstbijzijnde is die in Hasselt, Vaartstraat 14. Je kan hun aanbod ook bekijken op: