Leiding

Ribbel leiding?


Jack daniels


 • Geboortedatum: 16 april 2004
 • E-mail: danielsjack160404@gmail.com
 • 1 jaar leiding

 

Hallo, mijn naam is Jack Daniels en ik ben 17 jaar. Ik zit al van toen ik 6 jaar was op de chiro. Ik ben pas verhuisd naar Riemst maar geen zorgen ik zal iedere zondag paraat staan om mijn medeleiding te helpen en plezier te maken met mijn ribbels. Dit is mijn eerste jaar als leiding. Mijn lievelingseten is spaghetti en ik hoop dat we er dit bivak weer en geweldig bivak van kunnen maken. 


Maite Geenen 


 • 1 jaar leiding

 

Dag allemaaaaall, ik ben Maite en ik ben 16 (word nog 17) jaar. Dit word mijn eerste jaar als leiding en ik ben heeeeel blij dat ik dat bij de ALLER COOLSTE ribbels mag zijn. Mijn hobby's zijn dansen en chiro natuurlijk (dhuuu) en ik kan mij ook goed uitleven op de skipistes. Ik zit in mijn laatste jaar en volg stw. In mijn vrije tijd vinden jullie mij terug met mijn vriendinnen of bij mijn liefjeee (rakwileiding)


Ps. het beste bivak gerecht is dus overduidelijk balletjes in tomatensaus met purree🤤


Hopelijk hebben jullie evenveel zin in het chirojaar dan ik!!!!

Toi toi toiii


Jitse Caerts


 • Geboortedatum: 8 april 2002
 • E-mail: jitse.caerts65@gmail.com
 • 3 jaar leiding

 

Ik ben helemaal in de wolken want ik ga dit jaar team ribbels versterken!!Je hebt waarschijnlijk al wel eens van me gehoord  want ik ben al mijn hele leven bij de chiro(14de jaar oeps) waarvan 3 als leiding. In het dagelijks leven begin ik aan mijn eerste jaar handelsingenieur, je vindt me soms dus wel eens achter mijn boeken. Daarnaast ga ik ook wel eens tennissen, lopen, fitnessen,... ik sport gewoon heel veel :)

Het beste gerecht op bivak?? Overduidelijk chipolata met wortelstoemp!!! :))

Ik kan niet wachten om kennis te maken met jullie allemaal…


Cassandra Ortis R


 • 1 jaar leiding

 

Hey, hey, heyyyy! Cassandra hier! Na een hoop speelplezier in de verschillende groepen van de Chiro, mag ik eindelijk leiding zijn! En dat dan wel van de aller, ALLER, ALLERCOOLSTE ribbels!!! Als ik geen programma’s ben aan het maken met de tofste medeleiding, dan ben ik aan het studeren voor school. Ik zit immers op de campus van Beringen en volg Humane Wetenschappen met statistiek in het 5e jaar :D Buiten school ga ik ook wel graag eens naar de taekwondo en boxen, maar ik kijk er toch het liefste naar uit om met z’n allen er weer een super tof Chiro jaar van te maken!!! Oh, en het lekkerste bivak gerecht: rijst met kip curry natuurlijk :)

Speelclub leiding?

Lore Truyen

 • Geboortedatum: 16 april 2004
 • E-mail: Lore1.truyen@gmail.com
 • 1 jaar leiding

 


Hey hoi, mijn naam is Lore en ik ben 17 jaar. Ik ben al van kleins af aan bij de Chiro en word nu met trots leiding. Dit jaar neem ik met veel plezier de speelclub onder mijn vleugels. Tekstjes schrijven is niet een van mijn beste eigenschappen, maar ik wil graag afsluiten met een tof rijmpje: “Ik woon in de Bivakstraat dus ik geloof dat het lot om een echte Chiro leidster te worden, bestaat”. 

Mare Claes

 • Geboortedatum: 25/08/2005
 • E-mail: mareclaes@outlook.com
 • 1 jaar leiding


Hey hoiii

Ik ben Mare en ik ben 16 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik heb er keiveel zin in!! Ik mag dit jaar de gewEldige, fantAstische, supercOOle speelclub bijstaan! Buiten de Chiro dans ik graag en neem ik wel eens een boek of een penseel vast. Ik luister ook 24/7 muziek. Op school volg ik Latijn 6u wiskunde wetenschappen in het 5e jaar (klinkt heel fancy ik weet het;). Mijn lievelingseten is aspergesoep en ik word blij van slapen. We gaan er samen een geweldig tof chirojaar van maken!! xxx

Jarno Fransen


 • 1 jaar leiding

 

Hallo allemaal!

Mijn naam is Jarno en ik ben 17 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik ben leiding van de supercoole speelclub. Op school zit ik op het 6de middelbaar in de richting stw. Buiten de chiro speel ik ook voetbal bij Paal-Tervant waar ik ook als trainer van de u6 actief ben. Mijn favoriete eten is pizza.


Ik kijk uit naar een supertof chirojaar met de speelclub.

Vincent Lippens

 • Geboortedatum: 11 augustus 2003
 • E-mail: vinc3nt.lippens@gmail.com
 • 2 jaar leiding


Hallo, ik ben Vincent (18).

Ik zit al bij de chiro sinds de speelclub (nu ribbels) en nu ben ik (2de jaars) leiding van de Speelclub! Mijn hobby en tegelijk mijn passie is muurklimmen, meestal doe ik boulder (zonder touw) in de Alpamayo. Ik geef daar ook klimtraining en doe mee met wedstrijden. Op school doe ik wiskunde-wetenschappen 8u wiskunde. Ik zit graag thuis met mijn familie spelletjes te spelen (meestal grote bordspellen) en mijn favoriete eten is lasagna (of iets anders lekkers ;)). 

Ik hoop dat we dit een jaar maken om niet meer te vergeten!

Tot snel…

Rakwi leiding?

Saartje Corvers 


 • Geboortedatum: 12 maart 2004
 • E-mail: Saartjecorvers@gmail.com
 • 1 jaar leiding

 

Heyheyy, ik ben Saartje en ik ben 17 jaar.

Dit wordt mijn eerste jaar als leiding (spannenddddd !!) en ik kijk er naar uit. Dit jaar ben ik leiding van de mega leuke rakwi’s! Op school volg ik stw en buiten de schooluren weet je me te vinden op de volleybal waar ik ook training geef aan de G-sporters, ook kan je me vinden bij mijn vriendinnetjes en op de chiro natuurlijk! Ik heb er alvast heel veel zin in, laat het chirojaar maar snel beginnen :)


Niels Geerinckx


 • 1 jaar leiding

 

Hey hey 


Ik ben Niels. Op dit moment ben ik 17 en dit jaar is mijn eerste jaar als leiding. Dat mag ik samen met de leukste en tofste groep de rakwi doen. Ik volg stw in school en mijn hobby's zijn fietsen, lopen, voetbal en chiro. Ik werk een beetje overal waar ik kan bijspringen. Altijd bezig dus! Ik ben samen met de 'strengste' maar wel de tofste ribbel-leiding die er is! Het beste bivak-gerecht vind ik denk ik toch wel stoofvlees. Ook al vind ik alles wel heel lekker. Ik heb er super veel zin in om er met mijn medeleiding en leden er een topjaar van te maken!

Ik hoop jullie ook!

Tito leiding?

Martijn Alenteyns

 • Geboortedatum: 11 juni 2003
 • E-mail: Martijn.alenteyns@hotmail.be
 • 2 jaar leiding

 

Hey hey, mijn naam is Martijn(zoals de titel hierboven al vermelde!) en ik ben 18 jaar maar de kans is groot dat je me nog niet kent. Dit is ook nog maar m'n 3de jaar op de chiro waarvan dit mijn 2ste jaar als leiding gaat worden (super spannend). Ik heb er wel super veel zin in om leiding te zijn van de speelclub.  

Mijn hobby is voetbal, ik ben keeper van de u21 in Stal. Ook ga ik nog wel eens graag een eindje fietsen en de chiro natuurlijk. Mijn lievelingseten is frieten met stoofvlees à la mijn mama!  Maar ik eet ook heel graag BBQ, macaroni met kaas en hesp,noodles,pizza ... eigenlijk eet ik gewoon graag!(maar liefst van al gwn vlees). Ook  ga ik dit jaar van start met mijn studie aan het hoger onderwijs als leraar techniek en wiskundeMarthe Put


 • Geboortedatum:22 julie 2004
 • E-mail: put.marthe@gmail.com
 • 1 jaar leiding

 

Heyy, ik ben Marthe en ik ben 17 jaar. Ik zit al van mijn 6 jaar op de chiro en dit wordt mijn eerste jaar als leiding (spannend !!). Ik kijk er heel hard naar uit om bij de super toffe rakwi te staan! Naast de chiro zie je me wel eens aan mijn bureau zitten. Ik zit dan niet achter mijn boeken maar volop tussen de verf en de penselen. Ik ga namelijk naar het 6e jaar Artistieke Opleiding in Kunsthumaniora Hasselt PIKOH. Mijn hobby's zijn dansen en chiro, maar ik ga ook heel graag skiën en snowboarden. Thuis hou ik me graag bezig met series kijken, muziek luisteren en knuffelen met mijn allerliefste en schattigste konijntje (en heel veel slapen ;)).


Ik kijk super hard uit naar dit chirojaar, hopelijk jullie ook!

Robbe Clerix

 • Geboortedatum: 21 april 1999
 • E-mail: Robbeclerix@hotmail.be
 • 7 jaar leiding


Hey, ik ben Robbe en ben 22 jaar. dit jaar begin ik aan mijn 7de jaar leiding. Ik zit in mijn masterjaar in de biowetenschappen. Mijn hobby’s zijn mijn dieren (konijnen, kippen, enz) verzorgen, thuis een handje helpen en Chiro (uiteraard). Sommigen onder jullie kennen mij misschien al van het 't Kasteeltje. Dit jaar ben ik leiding van de Rakwi. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ik!

Jill Willekens

 • Geboortedatum: 8 december 2003
 • E-mail: willekensjill@gmail.com
 • 2 jaar leiding


Hey, zoals de titel het al zegt, ben ik Jill. Ik word binnenkort 18. Ik weet het niet meer precies, maar ik ben al meer dan 10 jaar bij Chiro Beverlo! Dit wordt mijn tweede jaar als leidster en daar heb ik ongelofelijk veel zin in! Thuis ben ik misschien wel de bezigste bij (zoemzoem) van allemaal: ik start in mijn eerste jaar kinesistherapie en revalidatiewetenschappen aan de Uhasselt en heb nog enkele hobby’s. Deze zijn dansen, voetbal (als ik niet gekwetst ben 🙃) en Chiro (duhhh). My favourite food: frietjes van de frituur & pizzaaaaa for life!!! 

 

We maken er een tof jaar van!!! 

Tot binnenkort!

 


Jonas Truyen

 • Geboortedatum: 5 augustus 2000
 • E-mail: Jonastruyen@hotmail.be
 • 5 jaar leiding


Op 5 augustus 2000 gaven mijn ouders me de naam Jonas, deze gebruik ik nu nog steeds. Ik loop al 21 jaar op deze wereld rond waarvan 5 jaar als leiding op Chiro Beverlo. Ik ga dit jaar starten aan mijn eerste master in de kinesitherapie in Leuven. 

Dit jaar zal ik de Tito onder controle proberen te houden (met de nadruk op 'proberen'). Bovendien is het mijn 2e jaar als groepsleiding samen met Robbe, dus twijfel niet om een van ons twee te contacteren.


De vraag of ik uitkijk naar dit chirojaar is een understatement. Dus Tito kom maar op ik ben klaar voor jullie actieve/enthousiaste/luide… gedrag. 


En om af te sluiten: dag en bedankt he x

Austin Schurmans

 • Geboortedatum: 17 februari 2003
 • E-mail: austin.schurmans@gmail.com
 • 2 jaar leiding

 

Heyyy, ik ben Austin en ben 17 jaar. Dit wordt mijn eerste jaar als leiding en ik kijk er erg naar uit! Ik ga nu naar het 6e middelbaar ASO, in de richting Wetenschappen 6 uur wiskunde met economie/recht! Dat is een hele mond vol, ik weet het. Als hobby’s hou ik me graag bezig met schrijven, anime kijken (Japanse cartoons simpel gezegd), en met het bordspel Dungeons And Dragons. 


Ik kijk er erg naar uit om met mijn schrijf-’skills’ geweldige programma’s voor de speelclub te maken en natuurlijk ook mee te spelen!

Tot dan

Austin

Siebe Caerts 

 • Geboortedatum: 27 juli 2004
 • E-mail: siebe.caerts@gmail.com
 • 1 jaar leiding

 

Hey, 

 

 mijn naam is Siebe en ik ben 17 jaar en dit is mijn eerste jaar als leiding (kei tofff!!). Ik heb ongelofelijk veel zin om leiding te zijn van de tito’s dit jaar! Ik zit in het 6de middelbaar en ik volg  EM. Ik werk als jobstudent om wat centjes bij te verdienen bij de spar in Beringen-mijn. Ik heb niet echt een favo food ik vind veel dingen lekker maar vooral op bivak want daar is alles kei lekker. Ik zit al van mijn 6 jaar op de Chiro dus dit wordt mijn 12de jaar en ik ben het nog steeds niet beu :)  . Ik heb veel zin om samen met de medeleiding en leden er een heeeeel tof jaar van te maken.

keTi leiding?

Maartje Clerix

 • Geboortedatum: 12 juni 2000
 • 2 jaar leiding

 

Hey! Mijn naam is Maartje en ik ben 20 jaar. Ik begin aan mijn derde bachelorjaar in de Communicatiewetenschappen in Leuven en zit daar ook in de studentenvereniging als verantwoordelijke Sociaal-Internationaal. Dit wordt mijn eerste jaar leiding en heb er heel veel zin in! Ik heb vroeger al een paar jaar op de chiro gezeten, maar voor de meesten zal ik dit jaar een nieuw gezicht zijn. Ik ben leiding van de ketito. 

Ik kijk er heel hard naar uit om het chirojaar te beginnen, hopelijk jullie ook!

Dries Camerotto

 • Geboortedatum: 3 december 1999
 • E-mail: dries.camerotto@hotmail.be
 • 7 jaar leiding 

 

Ik ben Dries Camerotto en ben 21 jaar. Dit is ondertussen al mijn zeventiende jaar op de chiro en mijn zevende jaar als leiding. Ik ben leiding van de KETI! Mijn lievelingseten is spaghetti! Ik zit graag aan een kampvuur samen met de leden/leiding en vrienden. En maak al eens graag iets uit hout. Ik werk ondertussen al 3 jaar als schrijnwerker.


Groepsleiding?

Lene Claes


 • Geboortedatum: 30 mei 2003
 • E-mail: leneclaes@outlook.com
 • 2 jaar leiding


Hoihoiii, ik ben Lene en ik ben 18 jaar. Dit wordt mijn tweede jaar als leidster. Ik kijk er heel hard naar uit! Ik mag dit jaar leiding zijn van de coole Keti ! Ik studeer taal- en letterkunde in Leuven en buiten de lesuren kan je me terugvinden op de dansles of in de fitness. Ik ga graag uit met vriendinnen en word blij van spontane tripjes naar de frituur ;)


Laat het chirojaar maar snel beginnen!

Tot zondag xx

Indien er dringende vragen zijn, kan je ons altijd bereiken via mail of telefonisch!

Wij zullen je graag verder helpen !


 • Jonas Truyen: 0472/49 82 34
 • Robbe Clerix: 0475/27 90 93